Раз. таб. клин - 3/4

Размерна таблица
РазмерSMLXLXXL3XL4XL5XL
Ханш78-88 см88-102 см102-110 см110-118 см118-125 см125-130 см130-135 см135-145 см
Дължина41 см41 см42 см42 см43 см45 см45 см45 см

Памучен клин 3/4 0184-3-3

32.00 лв. 14.90 лв.

Памучен 3/4 дамски клин от шотландско каре. Фабричен код: 0184-3-3

Виж размерна таблица тук
  • M
  • L
  • XL
Изчистване