Боди Д. Р.

 

 

Размерна таблица
S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL
Гръдна обиколка 80-86 см 86-92 см 92-98 см 98-104 см 104-112 см 112-120 см 120-128 см 128-136 см
Обиколка на ханш 86-92 см 92-98 см 98-106 см 106-112 см 112-120 см 120-128 см 128-136 см 136-142 см
Дължина на торс 68-72 см 72-76 см 76-78 см 78-80 см 80-82 см 82-84 см 84-86 см 86-88 см
Дължина на ръкав 55 см 56 см 57 см 57 см 58 см 58 см 58 см 59 см

Боди тюл полу поло с дантелена. 0637/0668

42.00 лв.

Дамско боди тюл дълъг ръкав полу поло с апликация. Фабричен код: 0637 прашка / 0668 бикина

Виж размерна таблица тук
Изчистване